Denna nyhet är mer än 3 år gammal

21 januari, 2010

Provvalet pågår!

Just nu pågår Ängelholmsmoderaternas provval till kommunfullmäktige. Ungefär 500 medlemmar har fått kandidatpresentationer och provvalsmaterial hemskickat. För dessa finns nu möjligheten att ge sina favoritkandidater en chans att få komma på valbar plats på den kommande valsedeln.

Även jag och min bror, Rickard, har fått våra kuvert. Han har redan valt sina kandidater medan jag avvaktar och funderar lite över hur jag ska göra. Man har möjlighet att välja minst fem och som mest tio kandidater som man sedan rangordnar i den ordningen man vill se dem på listan. Jag kommer nog att välja maximalt antal då jag tycker att det är många som gjort bra ifrån sig i sina presentationer på de lördagskafféer som varit nu i januari.

Om du är medlem i Moderaterna i Ängelholm hoppas jag att du tar chansen att delta i provvalet!

P.S. Jag kommer att lägga upp lite bilder tillsammans med mina inlägg så fort jag får rätt på bloggplattformen. D.S.

Ta ställning och dela artikeln